Giveaway Sii Nurul

by - February 08, 2021

Assalamualaikum


Bismillahirrahmanirrahim...

Ni segmen pertama tahun 2021 yang aku akan join sebagai tanda sokongan kepada rakan blogger Saudari Nurul hehe. Kalau check senarai entri aku, boleh tengok yang aku memang jarang sikit join segmen kan. Almaklum ada kekangan sikit nak aktif dalam blogging dan nak blogwalk jengah blog kawan-kawan blogger. Sebabnya takde internet di rumah kecuali mobile data yang agak terhad.

Tapi tahun 2021 ni aku eksyen sikit sebab aku mulakan tahun ini dengan langgan wifi sendiri takde kongsi dengan sesiapa ecewah. Jadi ada la peluang untuk jalan sana sini dan Inshaa Allah nak tingkatkan rajin juga join segmen yang dianjurkan oleh kawan-kawan blogger. Mana tahu nanti suatu hari ada rezeki menang hadiah apa-apa ke. Allahu terserlah niat tak baik hahahah

Anyway, semoga maju jaya kepada Cik Nurul dan segmen beliau. Kawan-kawan yang nak join dialu-alukan klik banner di atas. Nanti ikut je rules yang dinyatakan dalam blog Sii Nurul okeh.

Segmen giveaway ini akan berjalan bermula 24 Januari sampai 20 Februari 2021. Mana tahu ada rezeki tergolong jadi 2 orang pemenang untuk menerima wang tunai RM50 kan? Boleh masuk dalam bloglist Sii Nurul juga.

Semoga ada rezeki saya. Amin ya Rabbal 'Alaminn...hehehe


Terima kasih kerana membaca. Jumpa lagi. Bye dan Assalamualaikum.

You May Also Like

19 Comments

  1. Done follow awak sekali masukkan dlm bloglist

    Dr segment yg sama
    https://www.opzzpinky.com/2021/02/giveaway-sii-nurul.html

    Gud luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas bloglistnya. dan good luck juga utk segmen ni 😊❤️

      Delete
  2. Good luck and all the best!!

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sudi join ^^
    Selamat bersegmen & all the best!

    ReplyDelete
  4. jalan menyinggah dari segmen yang sama. good luck!

    ReplyDelete
  5. tak ingat samada dah komen ke belum dekat blog ni...kalau dah ter-render la jadinya...papehal all the best nasa!

    ReplyDelete
  6. *knock knock*

    Dropping by to say hi and ended up following :)
    I enjoyed reading a couple of your blog post.
    Looking forward to more!

    Visiting from https://sleekandpump.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. good luck datang dari GA sama

    ReplyDelete
  8. good luck datang dari GA sama

    ReplyDelete
  9. Tahniah kerana tercalon sebagai pemenang ^^
    https://www.siinurul.com/2021/02/tahniah-kepada-pemenang-giveaway-sii.html

    ReplyDelete

Sebarang komen akan dinilai dahulu sebelum diterbitkan. Harap bersabar tunggu balasan saya 😘

Your comments will be moderated first before it is published. Kindly wait for my reply till then 😘

Thank you for reading ❤